SM VIRVE | JÄÄKIEKKO
Maanantai, 17 Marraskuu 2014 07:26

 

 

Viranomaisverkoston Jääkiekon Suomen Mestaruusmittelöt Mikkelissä 8.-9.10.2015. Pelipaikkana toimii Kalevankankaan jäähallit.

 

Turnaus on Jääkiekkoliiton alainen harrasteturnaus, jokainen pelaajan/joukkeen tulee varmistaa oma lisenssi ja/tai vakuutusturva liiton lisenssillä, tai joukkuekohtaisella turnauslisenssillä. Järjestäjä (MAHL ry.) ei ole vakuuttanut pelaajia. Turnaus on valtakunnallinen ja osallistumisoikeus on viranomaisjoukkueilla. Näihin kuuluvat Poliisilaitokset, Pelastuslaitokset, Sairaanhoitopiirit, Varuskunnat, Hätäkeskukset, Rajavartiolaitos, Tullit ja Vankilat. Tai vaihtoehtoisesti eri viranomaisista kootut joukkueet.

 

SM VIRVE JÄÄKIEKKO - 2015 ESI-INFOA

 

Vuoden 2015 turnausajankohta on 8.-9.10.2015. Turnaus pelataan Mikkelissä kaksipäiväisenä. Turnaus pelataan yhteensä 8-12 joukkueella, jotka jaetaan kahteen/kolmeen neljän joukkueen alkulohkoon. Alkulohkot pelataan torstaina ja välierät, mitalipelit, sekä sijoituspelit perjantaina.  Kullekin turnausjoukkueelle tulee yhteensä 4-5 peliä turnausmenestyksestä riippuen.

 

  • 8.-9.10.2015 | SM Virve Jääkiekko
Pelitapa selviää turnausjoukkuemäärän selvittyä. Ei pelaajarajoitteita.

 

» Turnausmaksu 500 €.

 

Turnausjoukkueiden ilmoittautumistilanne:

  1. MPU | Mikkelin Poliisiurheilijat
  2. Vapaa
  3. Vapaa
  4. Vapaa
  5. Vapaa
  6. Vapaa
  7. Vapaa
  8. Vapaa

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ, tai sähköpostilla pasi(at)mahl.fi

 

MAJOITUS- JA RUOKATARJOUKSET

 

Majoitustarjoukset turnausajankohdalle on kysytty Mikkeliläisistä majoituspalveluita tarjoavista yrityksistä. Tarjolla perinteistä hotellimajoitusta, mutta myös mökki- ja lomakotimajoitusta on tarjolla.

 

» Cumulus - korttelin päässä torilta (majoitustarjous)

» Sokos Hotel Vaakuna - korttelin päässä torilta (majoitustarjous)

» Kyyhkylä - 7 kilometriä torilta (majoitustarjous)

» Hotelli Uusikuu - 2,5 kilometriä torilta, ja vain 400 m Jäähalleilta (majoitustarjous)

» Visulahti - Lomamökkimajoitusta, 5 kilometriä torilta (majoitustarjous)

» Härkäniemen tuvat - Mökkimajoitusta, 10 kilometriä torilta (Mainitse varausta tehdessä "MAHL" ja saat 10% alennuksen käyttöösi)

 

Kukin joukkue varaa itsenäisesti tarvittavan majoituksen kiintiövarauksista. Huomio viimeinen varauspäivä, sekä mahdolliset peruutukset.

 

Turnauspäiville on mahdollisuus tilata erillistä korvausta vastaan joukkueruokailut (15 hlö = 80 euroa / 20 hlö = 100 euroa, per ruokailu) jäähallille. Tilaukset sähköpostitse cafekeidas(at)gmail.com

 

TURNAUSHISTORIAA

 

Jo perinteiseksi muodostunut, järjestyksessään ensimmäinen Viranomaisverkoston jääkiekon SM-kisat. Etelä-Savon Poliisien ja Etelä-Savon Pelastuslaitoksen innokkaimmat kiekkomiehet ovat lähdössä kesällä 2017 valloittamaan "Änärikaukalot", Montrealiin, Kanadaan. VIRVE -turnaukset toimivat varainkeruuna "WPFG 2017" (World Police & Fire Games) -matkaa varten. Poliisien ja Palomiesten MM-kisat järjestetään joka toinen vuosi eri puolilla maailmaa, tapahtuma onkin osallistujamäärältään kesäolympialaisten jälkeen maailman toiseksi suurin urheilutapahtuma.

 

Tavoitteena on, että keväisin mitellään salibandymestaruudesta ja syksyisin jääkiekkomestaruudesta.