POLIISIEN SM-SALIBANDY 2015 | MIKKELI
Perjantai, 05 Joulukuu 2014 07:40

 poliisi vol2

 

Poliisien B SM-salibandyturnaus pelataan 2015 Mikkelissä. Pelinäyttämönä toimii kesällä 2013 Mikkeliin valmistunut Sport Forumin -areena. Käytössä on 2-3 pelikenttää.

 

Turnaus on ns. villiturnaus, turnaus pelataan kuitenkin perinteisillä salibandysäännöillä. Kukin pelaaja vastaa omasta vakuutusturvastaan. Peliaika on 2 x 15 min, kaksi viimeistä peliminuuttia tehokkaana. Puoliajalla ei vaihdeta puolia.

 

POLIISIEN B SM-SALIBANDY - 2015 ESI-INFOA

 

Vuoden 2015 turnausajankohta on 6.-7.5.2015. Turnaus pelataan Mikkelissä 10 poliisijoukkueen voimin. Vuoden 2015 voittajajoukkue nousee A-sarjaan, ja heikoiten sijoittunut joukkue tippuu C-sarjaan. Joukkueille tulee menestyksestä riippuen 5-6 turnauspeliä. Lohkovaiheen paremmuus määräytyy sarjapistein (kts. tasapisteissä säännöt).

 

 • » 6.-7.5.2015 | Poliisien B SM-salibandy
 • Joukkueet jaetaan edellisvuoden menestyksen perusteella kahteen (2) viiden (5) joukkueen alkulohkoon. Alkulohkot yksinkertaisina sarjoina. Molempien lohkojen kaksi parasta matkaa välieriin, joista voittajat finaaliin ja hävinneet pronssipeliin. Alkulohkojen kolmonen ja nelonen sijoitusvälieriin ja edelleen sijoituspeleihin. Molempien alkulohkojen jumbot suoraan sijoituspeliin (sijat 9-10). Joukkueet on sijoitettu alkulohkoihin edellisvuoden turnausmenestyksen mukaan, nousut ja tippumiset huomioiden. Turnausparemmuus määräytyy alkulohkojen osalta joukkuepisteiden mukaan. Kts. säännöt

 

B-SARJA

 1. Keski-Uusimaa
 2. Valkeakoski
 3. Kajaani
 4. Vaasa
 5. Varkaus
 6. Maanselkä (MaPU)
 7. Mikkeli
 8. Kaarina
 9. Lapua
 10. Mikkeli 2

 

MAJOITUS- JA RUOKATARJOUKSET

 

Majoitustarjoukset turnausajankohdalle on kysytty Mikkeliläisistä majoituspalveluita tarjoavista yrityksistä. Tarjolla perinteistä hotellimajoitusta, mutta myös mökki- ja lomakotimajoitusta on tarjolla. Majoitustarjoukset päivittyvät talven 2014-2015 aikana.

 

» Cumulus - korttelin päässä torilta (majoitustarjous)

» Sokos Hotel Vaakuna - korttelin päässä torilta (majoitustarjous)

» Kyyhkylä - 7 kilometriä torilta (majoitustarjous)

» Hotelli Uusikuu - 2,5 kilometriä torilta, ja vain 100 m Sport Forumilta (majoitustarjous)

» Visulahti - Lomamökkimajoitusta, 5 kilometriä torilta (majoitustarjous)

» Härkäniemen tuvat - Mökkimajoitusta, 10 kilometriä torilta. (Mainitse varausta tehdessä "MAHL" ja saat 10% alennuksen käyttöösi)

 

Kukin joukkue varaa itsenäisesti tarvittavan majoituksen kiintiövarauksista. Huomio viimeinen varauspäivä, sekä mahdolliset peruutukset.

 

Turnauspäiville on mahdollisuus esitilata joukkueruokailut, lisäksi kanttiineissa on tarjolla keittolounasta/-päivällistä. Lisätietoa ruokailumahdollisuuksista tulossa.

 

JOJO-palaveri pidetään keskiviikkona 6.5.2015 kello 18:00 alkaen Mikkelin Poliisiaseman "terävässäpäässä". Kullekin joukkueelle on varattu yksi (1) jojo-paikka palaveriin.