PSYKIATRISTEN SAIRAALOIDEN SM-KIEKKO

 

Psykiatristen sairaaloiden SM-kiekkoturnaus pelataan toistamiseen Mikkelissä 27.-28.3.2015.

Turnaus on Suomen Jääkiekkoliiton alainen harrasteturnaus ja se pelataan perinteisillä harrastekiekkosäännöillä. Peliaika on 2 x 15 min tehokasta peliaikaa, pelin maksimikokonaisaika on 50 min. Jäänajot pelien välissä.

 

PSYKIATRISTEN SAIRAALOIDEN SM-KIEKKO - 2015 ESI-INFOA

 

Vuoden 2015 turnausajankohta on 27.-28.3.2015. Turnaus pelataan Mikkelissä. Turnaus pelataan yhteensä 8-10 joukkueella, jotka jaetaan kahteen neljän/viiden joukkueen alkulohkoon. Perjantaina pelataan lohkopelit, ja lauantaina yläjatko- ja alajatkosarjat. Kullekkin turnausjoukkueelle tulee yhteensä 4-5 peliä turnausmenestyksestä riippuen.

 

  • 27.-28.3.2015 | Psykiatristen sairaaloiden SM-kiekko
Turnausjoukkueet jaetaan kahteen (2) neljän (4) joukkueen alkulohkoon, jossa yksinkertainen sarja, kolme (3) peliä. Alkulohkon menestyksen perusteella kaksi parasta lohkojoukkuetta matkaa yläjatkosarjaan välierä- ja mitallipeleihin. Alkulohkon kaksi heikointa joukkuetta jatkaa alajatkosarjaan ja suoraan sijoituspeleihin alkusarjan menestyksen mukaan (A4-B4, A3-B3). Jokaiselle joukkueelle tulee neljästä viiteen (4-5) turnauspeliä. Alkulohkoparemmuus määräytyy joukkuepisteiden mukaan kts. säännöt. Jatkosarjoissa pelataan lohkokaavion mukaisesti. HUOM! jos mukana enemmän kuin 8 joukkuetta, muuttuu lohko- ja jatkopelitavat. Kokonaispelimäärä maksimissaan 5 ottelua per joukkue.

» Turnausmaksu 600 €. Pitää sisällään pelit, sekä vakuutusturvan (joukkueet täyttävät SJL:n turnauslisenssin).

Turnausjoukkueiden ilmoittautumistilanne:

 

  1. Harjavalta
  2. Paihola (Kontiolahti)
  3. Hesperia (Helsinki)
  4. Kellokoski
  5. Niuva (Kuopio)
  6. Moisio (Mikkeli)
  7. Vaasa
  8. Mikkeli

 

 

MAJOITUS- JA RUOKATARJOUKSET

 

Majoitustarjoukset turnausajankohdalle on kysytty Mikkeliläisistä majoituspalveluita tarjoavista yrityksistä. Tarjolla perinteistä hotellimajoitusta, mutta myös mökki- ja lomakotimajoitusta on tarjolla. Majoitustarjoukset päivittyvät talven 2014-2015 aikana.

 

» Cumulus - korttelin päässä torilta (majoitustarjous)

» Sokos Hotel Vaakuna - korttelin päässä torilta (majoitustarjous)

» Kyyhkylä - 7 kilometriä torilta (majoitustarjous)

» Hotelli Uusikuu - 2,5 kilometriä torilta, ja vain 500 m jäähalleilta (majoitustarjous)

» Visulahti - Lomamökkimajoitusta, 5 kilometriä torilta (majoitustarjous)

» Härkäniemen tuvat - Mökkimajoitusta, 10 kilometriä torilta (Mainitse varausta tehdessä "MAHL" ja saat 10% alennuksen käyttöösi)

 

Kukin joukkue varaa itsenäisesti tarvittavan majoituksen kiintiövarauksista. Huomio viimeinen varauspäivä, sekä mahdolliset peruutukset.

 

Turnauspäiville on mahdollisuus tilata erillistä korvausta vastaan joukkueruokailut (15 hlö = 80 euroa / 20 hlö = 100 euroa, per ruokailu) jäähallille. Tilaukset sähköpostitse cafekeidas(at)gmail.com

 

JOJO-palaveri pidetään perjantaina 27.3.2015 kello 18:00 alkaen Ravintola Pruuvissa. Kullekkin joukkueelle on varattu kaksi (2) jojo-paikkaa palaveriin.

 

 

TURNAUSHISTORIAA

 

Psykiatristen sairaaloiden turnaushistoria ulottuu aina vuoteen 1987. Aiempina vuosina mestaruudesta on mitelty kaukalopallossa, vuodesta 2014 alkaen on siirrytty mediaseksikkäämmän kiekon pariin. Menestynein turnausjoukkue löytyy isäntäkaupunki Mikkelistä. Moision sairaalalla on vyöllään jo 7 mestaruutta ja kahdeksatta tavoitellaan jälleen kotikaupunginjäillä.

 

Harjavalta puolustaa mestaruutta vuodelta 2014!

 

Tervetuloa isäntäkaupungin joukkueiden puolesta 29:n Psykiatristen sairaaloiden jääturnaukseen - MIKKELIIN.

 

Lisää turnaushistoriasta ja aiemmista mestareista TÄÄLTÄ.

 

Pistepörssi

Pisteet
# Nimi Pisteet
1 Topi Taskinen 15
- Harri Jalonen 15
- Juha Hiltunen 15
4 Aleksi Salminen 14
5 Ossi Holopainen 13