Turnausinfo

 

 

 

- Rengaskumppanit-turnaus pelataan Mikkelin Kalevankankaan kilpa- ja harjoitusjäähalleissa, osoite Raviradantie 24, 50100 Mikkeli.

 

- Turnaustoimisto sijaitsee harjoitushallin toisessa kerroksessa, ja aukeaa lauantaina 12.4.2014 klo. 8.00. Joukkueiden saavuttua turnauspaikalle joukkueen johtajien on akkreditoitava joukkueensa turnaustoimistossa, jolloin joukkueille jaetaan turnauksen käsiohjelmat, ruokalipukkeet ja annetaan tarkemmat ohjeet turnauksesta.

 

- Jokaiselle joukkueelle varataan 1 lukittava pukukoppi, joka on joukkueen käytössä kokopäivän. Tieto oman joukkueen pukukopista annetaan joukkueen ilmoittautuessa turnaustoimistoon.

 

- Jäähallien turnauskioskeissa on myytävänä leivonnaisia, välipalaa sekä juomia. Hallien välissä olevalla piha-alueella on myytävänä makkaraa. Turnauksen aikana toteutetaan myös arpajaiset. Turnausruokailu tapahtuu kilpahallin Viikinkiravintolassa (2 krs.)

 

- Hallilla on ensiavusta vastaava henkilö.  Joukkueiden johtajien on ohjeistettava joukkueidensa jäsenet turnauksen yleisjärjestelyistä sekä turvallisuusmääräyksistä turnaustoimiston antamien ohjeiden perusteella.

 

- Otteluiden tulokset julkaistaan turnaustoimiston vieressä sekä tulokset päivittyvät internetiin turnaussivustolle.